handbollfans

STRATEGI FÖR HANDBOLLSSPEL

Handboll är en sport som präglas av snabbhet och många mål. Snabba attacker, fysiskt spel och många målchanser eller målkast gör kampen om 7 spelare vardera (6 utespelare + 1 målvakt) till seger efter 2×30 minuter en spännande upplevelse för fansen – och under tiden även för sporttipsare.

Tidigare, särskilt i stora turneringar av intresse, har spel på ligaspel blivit mycket populära. Handbollssporten har därmed haft ett tydligt uppsving de senaste åren – det som har blivit kvar är att spel ofta är svåra att förutsäga och därför inte en lätt fråga för entusiastiska handbollsfans.

Vid närmare granskning av spelutbudet och händelserna i handbollsvärlden kan dock vissa indikatorer och tricks filtreras bort som kan bidra till att öka spellyckan om de används enligt plan. Med lämplig bakgrundsinformation kan egenskaperna hos “snabbt, målorienterat spel” användas till fördel för sporttipsaren.

Information är imortant

I början av varje schemalagd strategi för sportspel (se även bestbitcoinbetting.com) finns information. Precis som med King Soccer, Tennis eller Formel 1-betting är det första att ta reda på så mycket information som möjligt om de inblandade lagen. Följande faktorer spelar en intressant roll i handboll:

Lagen: spelarnas allmänna tillstånd, akuta skador, avstängningar, värdar eller bortamatcher, tränarbyte? andra relevanta händelser som avsevärt kan påverka spelets prestanda.

Resultaten: vilka resultat som senast uppnåddes av båda lagen. Finns det ett lag som har ont just nu? När man analyserar resultaten är det naturligtvis viktigt att inte bara fokusera på seger, oavgjort eller nederlag, utan också att inkludera motståndaren. Att förlora mot ledaren är inte detsamma som att förlora mot den sista spelaren.


Head to Head
: Head-to-head betyder balansräkningen i direkt jämförelse. Hur många gånger har de två lagen mött varandra? När var det och hur slutade de matcherna? Om den sista direkta duellen redan är längre tidigare kan denna punkt inte ges för stor betydelse, eftersom lagen och deras truppsammansättning förmodligen har förändrats avsevärt.
Mål: Målet med handboll är att göra så många mål som möjligt, åtminstone mer än motståndaren. Analysen av de poängsna poängsna som gjorts ger värdefull information för ytterligare åtgärder inom sportbetting. Hur många mål har laget gjort på de fem senaste matcherna? Hur många av dessa gjordes inför din egen publik och hur många i andra salar? En beräkning av den genomsnittliga trenden för de mål som gjorts vid de senaste hemmamatcherna eller gästmatcherna kan också vara av avgörande intresse.

Antalet mål kan avgöra

Ett sätt att undvika detta dilemma är att placera specialspel. Bra spelleverantörer inom handbollsspel, som Bwin, Bet365 eller Tipico utrustar sitt utbud av spelalternativ med ett attraktivt urval.

Om en vinnares tips är att stanna kvar på en förment klar favorit är det vettigt att titta närmare på erbjudandet om handikappspel. Framgångsrika tips kräver också noggrann analys och förberedelse baserat på den information som samlas in. Statistiskt sett slutar en handbollsmatch sällan oavgjort. Eftersom ett mål är mer eller mindre avgörande för seger eller förlust och ingen försening är möjlig, som i fotboll (30 minuters speltid = totalt, om klockan stannar), finns det en vinnare i de flesta matcher. På grund av de många målen och den eventuella snabba vändningen mot slutet av säsongen visar sig ett vinnartips i förmatchen ofta vara ett svårt beslut.

Men om beslutet blir enkelt för sportspelaren på grund av utgångsläget är en klar favorit inblandad i spelet. Men det betyder också att om du tippar laget som förmodligen är mycket bättre, finns det vanligtvis knappast några riktigt lönsamma odds som erbjuds.